Home » Inschrijven

Inschrijven

Opmerking: Op dit moment zijn er lange wachtlijsten voor de appartementen en eensgezinswoningen. Dus ben je met spoed op zoek naar een meerkamer-appartement of -woning, dan kun je beter ergens anders verder kijken. Bij de studio’s en woongroepen maak je over het algemeen meer kans.

Wil je wonen in een levendige en groene omgeving waar de mensen elkaar kennen, gezamenlijk activiteiten ondernemen, en zorg dragen voor de gemeenschap?

Dan horen we graag van je! Na een wederzijdse kennismaking kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Vervolgens nemen we contact met je op wanneer er een geschikte woning vrijkomt.

Download via deze link onze vragenlijst en stuur die naar woonbeleidgw@gmail.com. Dan nemen wij contact op voor een intakegesprek. Dit intakegesprek vindt plaats op een zogenaamde Open Middag. We geven dan ook een rondleiding en meer informatie over het GW.

De volgende Open Middag is op:
– zaterdag 24 maart 2018, 15.00u-17.00u.

Als je in het GW wil komen wonen, loont het ook de moeite om sites als Kamernet en Woongroep.net in de gaten te houden. Daar worden regelmatig vrijkomende woningen of kamers in woongroepen geadverteerd.

Tip! Bezoek eens een kroegavond (vrijdag en zaterdag) om vast kennis te maken met de bewoners. Ons café bevindt zich op Bedumerschans 2.