Home » Organisatie

Organisatie

GW is een vereniging. Dat betekent dat we een bestuur hebben en een paar keer per jaar een algemene ledenvergadering houden. De leden kunnen zich dan uitspreken over de begroting, het beleid en de ontwikkelingen in het project. Als nieuwe bewoner word je verplicht lid van de vereniging. Je betaalt 15 euro per jaar en hebt dan stemrecht, recht om gebruik te maken van kroeg en zaal, en toegang tot de activiteiten in het project.

We vinden het ook erg prettig als mensen bewust kiezen voor deze manier van leven, en actief willen worden om het project draaiende te houden. Er bestaan verschillende commissies om allerlei zaken op projectniveau te regelen. Zoals:

Commissie Projectvoorzieningen
Houdt zich voornamelijk bezig met het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen.

Activiteiten Commissie
Organiseert feesten en allerlei activiteiten, van vrijwilligersuitje tot zeskampen.

Commissie Woonbeleid
Organiseert open middagen, informeert belangstellenden, voert gesprekken en beheert de kandidatenlijst.

Groengroep
Voor de mensen met groene vingers, die graag snoeien, aanplanten en aanharken.

Website redactie
Onder andere verantwoordelijk voor de teksten die je nu leest. Niet goed? Word lid en help mee!

Al deze commissies staan open voor nieuwe leden. Voel je vooral vrij om je eigen commissie op te richten als je merkt dat dit voor een activiteit nodig is. Zo hadden we in het verleden onder andere de Kleigroep, bewoners die op dinsdagavonden samen aan de slag gingen met klei. We hebben ook clubjes gehad. Een voorbeeld hiervan is de wandelclub. Eens in de maand trokken de leden er op uit om een lekkere wandeling te maken. Heel erg leuk dus als je geen zin hebt in je eentje iets te ondernemen.