Home » Inschrijven

Inschrijven

We hebben op dit moment een goed gevulde wachtlijst. Het kan zo 2 tot 3 jaar duren, voordat we jou in ons project mogen verwelkomen. Dit geldt met name voor onze appartementen.

Wil je in een levendige en groene omgeving wonen, waar de mensen elkaar kennen, gezamenlijk activiteiten ondernemen, en zorg dragen voor de gemeenschap?

Dan horen we graag van je! Aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst, bepalen wij of je op onze wachtlijst geplaatst word. Vervolgens nemen we contact met je op wanneer er een geschikte woning vrijkomt. Pas wanneer je deze woning hebt geaccepteerd volgt er een intakegesprek.

Het is daarom van groot belang dat je de vragenlijst nauwkeurig, eerlijk en overtuigend invult. Je ingevulde vragenlijst bekijken wij, en als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan nemen wij contact met je op. Als wij de indruk krijgen dat jij goed in het GW past, jij het GW wat kunt bieden en dat het GW jou kan bieden wat je zoekt, dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden na betaling van € 25.

 

 

Als je in het GW wilt komen wonen, loont het ook de moeite om een website als Woongroep.net in de gaten te houden. Daar worden regelmatig vrijkomende woningen of kamers in woongroepen geadverteerd.

Wanneer je bent ingeschreven op onze wachtlijst nodigen we je ook uit voor activiteiten. Daarnaast kun je een kroegavond (vrijdagen vanaf 18u en zaterdagen vanaf 22u) bezoeken om alvast kennis te maken met de bewoners. Hou er echter wel rekening mee dat deze soms, bij gebrek aan een barvrijwilliger, gesloten is. Ons café bevindt zich op Bedumerschans 2. Op dit moment houden wij helaas geen open dagen.