Home » Organisatie

Organisatie

Het GW is een vereniging. Dat betekent dat we een bestuur hebben en een paar keer per jaar een algemene ledenvergadering houden. De leden kunnen zich dan uitspreken over de begroting, het beleid en de ontwikkelingen in het project. Als nieuwe bewoner word je lid van de vereniging. Je betaalt 15 euro per jaar en hebt dan stemrecht, recht om gebruik te maken van kroeg en zaal, en toegang tot de activiteiten in het project.
 

We vinden het belangrijk dat mensen bewust kiezen voor deze manier van leven, en actief willen worden om het project draaiende te houden. Dit kan bijvoorbeeld door lid te worden van een commissie, zoals:

Commissie Projectvoorzieningen
Houdt zich bezig met het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen.

Activiteiten Commissie
Organiseert feesten en andere activiteiten, van vrijwilligersuitje tot zeskampen.

Commissie Woonbeleid
Beheert de wachtlijsten en zorgt dat woningtoewijzingen goed verlopen.

Groengroep
Maakt plannen voor het gemeenschappelijke groen en organiseert groendagen.

Website redactie
Onder andere verantwoordelijk voor de teksten die je nu leest. Niet goed? Word lid en help mee!

Filmcommissie
Zorgt dat er elke zaterdagavond weer een interessante film te zien is in onze filmzaal.

Behalve de commissies zijn er ook regelmatig andere initiatieven van GW’ers. Er is bijvoorbeeld een wekelijks wandelgroepje, yogales, een theatercursus, en een spelletjesclubje. Wie zelf een idee heeft kan zo wat mensen vragen of een mailtje rondsturen om een nieuwe activiteit te organiseren, al dan niet in de gezamenlijke kroeg/filmzaal De Bedoeling, die door alle GW’ers gebruikt kan worden.