Home » Nieuws » Vrijkomende woningen

Vrijkomende woningen

nov, 11, 2018 No Comments.

 

Woongroep Vlam zoekt per 5 december een nieuwe bewoner voor een ruime woon-/slaapkamer, van zo’n 36 m2, op de begane grond. Verwachte huur: 358/maand. Hier komt 20 euro aan servicekosten bij. Daarnaast betaalt iedere bewoner 100 euro/maand aan de huisrekening voor de energiekosten, abonnementen en uitgaven voor de tuin en huisraad.

 

Profiel woongroep

Een warme, open woongroep, waarin iedereen zijn eigen leven leidt, maar we elkaar ook opzoeken voor gezelligheid en samenzijn. In Vlam wonen twee katten, een hondje, twee mannen en drie vrouwen van tussen de 31 en de 61. We eten niet samen, drinken wel eens in de twee weken een kopje thee met z’n allen. ‘s Avonds wordt er in de woonkamer vaak TV gekeken of een boek gelezen. Soms wordt er samen gezongen of in de tuin gewerkt. Er is een huishoudster die elke week komt om de gedeelde ruimtes schoon te maken. De overige huistaken, zoals de huiswas en de administratie, zijn onderling verdeeld. We vinden het belangrijk om respectvol en openhartig met elkaar samen te leven, en om daarbij ruimte te maken voor de mooie maar ook voor de moeilijke dingen van het leven. Als er een conflict is, dan proberen we daar goed over te communiceren en samen naar een oplossing te zoeken.

 

Gedeelde ruimtes

Als woongroep delen we een lichte woonkamer en keuken, met uitgang op ons eigen tuintje en het gedeelde hof. Daarnaast drie badkamers, waarvan een met bad, twee toiletten, en een zolderruimte. In de woonkamer staat een mooie piano, die graag bespeeld wordt.

 

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die enthousiast is en graag wil komen wonen een warme, hartelijke woongroep. Iemand die niet elke avond gezamelijk wil eten, maar zich wel echt met ons wil verbinden en samen het woongroepleven op een fijne manier wil vormgeven.

Als nieuwe bewoner van Woongroep Vlam kom je ook te wonen in de woongemeenschap GW Nieuwegein (zie voor meer informatie deze site en Facebook). We zoeken iemand die graag deel wil uitmaken van een levendige woongemeenschap en er ook actief aan wil bijdragen.

Praktisch: m/v, 27+, niet-rokend, liever geen hond, kat of inwonend kind.

 

Reageren

Stel je voor in een mailtje aan woongroepvlam@gmail.com. Graag lezen we daarin wie je bent (werk/studie, hobby’s, sociaal leven, evt. belangrijke gezondheidszaken of religie/levensvisie) en wat je zoekt in een woongroep: wat is voor jou belangrijk in je directe leefomgeving, hoe ga je om met conflicten, hoe kijk je aan tegen het groepsleven? Als je hierbij wat houvast kunt gebruiken, dan kun je ook het algemene GW-inschrijfformulier invullen, dat middels deze link te downloaden is. We willen de kennismakingen op vrijdagavonden plannen.

 

Foto’s van gedeelde woonkamer, keuken, uitzicht op de tuin

Reacties zijn gesloten.